WordPress iPhone app

Testar just nu att blogga från min iPhone med hjälp av appen WordPress.

Jag hade en del initiala problem att ställa in uppgifterna för min blogg. Det visade sig att en plugin jag körde hanterade utf8-tecken felaktigt. Detta gjorde att appen kraschade så fort den försökte koppla upp sig. Funderar på att skicka in buggfixen till utvecklaren om han fortfarande supportar pluginet.

Det är inte det allra smidigaste att skriva med iPhone, men kortare inlägg borde gå bra.

Appen verkar smidig att använda. Det finns möjlighet att sätta både taggar och välja kategorier på inlägg. Även publiceringsstatus går att välja.

Man får en smidig lista över de senaste inläggen när man startar programmet. Det finns också möjlighet att spara drafts lokalt, om man vill skriva färdigt vid ett senare tillfälle. Det går bra att redigera befintliga inlägg.

Till sist kan man lägga in flera olika bloggar i programmet. Det gör det smidigt att blogga på flera olika ställen samtidigt.

Appen får klart godkänt och jag hoppas att jag kommer skriva mer inlägg nu när jag kan göra det på språng.

Andra bloggar om: , , , , ,


Om detta inlägg