Mac Spoof: Roliga videos om Mac vs PC

Jag är inte direkt nån van surfare på YouTube, kanske framförallt för att jag föredrar interfacet på Google Videos. Hur som helst så slösurfade jag lite efter roliga videos nyligen och hittade dessa guldkorn. Mac Spoof kallas dom och det är parodier på Apples Mac vs PC-reklam. Nu är förvisso Apples originalreklam rätt roliga också, men de här tar steget längre och visar hur det verkligen ligger till. Dom är dessutom mycket roligare då dom vågar ta ut svängarna lite mer. I övrigt så är de precis likadana, en cool kille som spelar en Mac och en tråkig business-kille i kostym som står för PC:n.

Förutom Mac och PC får vi även stifta bekantskap med Linux, som är en riktig ärkenörd som blir totaldissad av de övriga två. Det finns en hel serie med dessa videos, men en av mina favoriter är den om säkerhet när FreeBSD dyker upp. Han ser precis ut som Linux och blir misstagen för det, vilket han verkligen inte tycker om och börjar gnälla. Hysteriskt roligt. Kanske mest för att jag kört FreeBSD som huvudplattform sen några år tillbaka på både server och desktop-dator. För övrigt har jag nyligen även skaffat en MacBook förstås.

Se videon om Mac Spoof: Security på YouTube.

För övrigt försökte jag posta till bloggen direkt från YouTube, men det gick inte så bra. Kanske var Bad Behavior som spökade igen.

Andra bloggar om: , , , , , ,


Om detta inlägg