Webmastern guidar dig till inkomst på nätet

Stötte häromdagen på en blogg kallad Webmastern som kallar sig din guide till större inkomster på nätet. Jag hittade till bloggen när jag sökte efter information till gårdagens inlägg om hur man gör sin blogg populär, då popularitet kan sägas vara ett krav för att kunna tjäna pengar på en blogg. Bakom bloggen står Mikael Widéen som säger sig ha sysslat med webbsidor sedan 1996, vilket kanske är en bedrift men för mig känns det som en nybörjare då jag började långt tidigare än så.

Större delen av inläggen på bloggen handlar på något sätt om marknadsföring och det finns en hel del tips att läsa. Bland tipsen finns information om var annonser ska placeras för bästa resultat, vilka annonseringssystem man kan använda och tips om sökmotoroptimering. Inläggen blandar egna tips med länkar till artiklar på andra sidor som behandlar ämnet och det finns en hel del intressant att läsa. Liksom jag själv kör Webmastern WordPress som bloggsystem och det finns ett flertal inlägg om olika plugins som man kan köra.

Liksom jag själv verkar Mikael försöka blogga dagligen, även om en del dagar inte är fyllda. Kanske är det lite väl mycket inlägg som inte handlar om något annat än marknadsföring av bloggen i sig, vilket kan bli lite tradigt i längden. Å andra sidan blir ju även det ett sorts tips för hur man själv får ihop fler besökare till sin blogg, speciellt när det komemr uppföljningar med kommentarer om hur det gått.

Andra bloggar om: , , , ,


Om detta inlägg