En månads inlägg

Efter gårdagens mastodontinlägg om självpublicering tänkte jag ta det lite lugnare med ett kortare inlägg idag. Det är dessutom påsk, och jag kommer antagligen inte vara i närheten av nån uppkoppling heller.

Häromdagen la jag upp två små plugins till WordPress som räknar antalet inlägg och antalet ord jag skrivit här på bloggen. Jag har nu skrivit en hel månads dagliga inlägg (jag räknar inte med de veckorna som servern var nere) och över 12000 ord. Det känns som om det är ganska bra gjort, speciellt som jag under den här perioden även fått min hand opererad. Det sammanföll dock i stort med serverproblemen så det har inte varit så farligt, däremot använde jag upp alla inlägg jag hade köat. Jag måste alltså skriva minst ett inlägg om dagen nu, vilket är lite jobbigt.

Har en stor mängd utkast dock, och många saker jag funderar att skriva om, så förhoppningsvis kommer jag kunna hålla bloggen uppdaterad ett tag framöver. I morgon kommer ännu ett ganska långt inlägg om hur man gör sin blogg populär.

Har även passat på att lägga till lite andra plugins till WordPress. Nu finns det en länk längst ner på alla inlägg för att dela med sig med dem på olika sociala bokmärkeswebbplatser. Jag har även lagt upp en lista över de mest välbesökta inläggen jag har. Den började dock räkna först från idag, och dessutom har jag ju hela mina inlägg på framsidan, så den stämmer nog inte så väl överrens med verkligheten.

Andra bloggar om: , ,


Om detta inlägg