Dagliga inlägg

Efter att jag haft min blogg i två veckor och lyckats skrivit ett inlägg om dagen så havererade förstås min server. Försökte att hålla igång med ett om dagen efter att jag fick upp siten igen också, men tyvärr missade jag gårdagen. Har haft alldeles för mycket att göra och var inte hemma på i stort sett hela dagen igår och kunde alltså inte skriva ett inlägg. Hittills har det dock inte egentligen varit några större problem att hitta på något att skriva om varje dag, och jag har haft tillräckligt för att kunna planera några dagar i förväg. Det handlar bara om att ta sig tid och skriva något varje dag, alternativt lägga upp texter i förväg.

Visserligen är det kanske inte alltid så intressanta saker, och en del inlägg är mest bara relaterat till bloggen eller information om nya WordPress-plugins jag skrivit. Men det är inte kvaliteten som räknas på en blogg, det är ju kvantiteten, det vet ju alla. I alla fall på de allra flesta av de miljard bloggar som finns, även om det finns några få guldkorn men det är oftast från folk som redan är duktiga författare.

Hur som helst tänkte jag försöka skriva något varje dag i fortsättningen också, trots en missad dag. Men vi får väl se hur det går.

Andra bloggar om: , , , ,


Om detta inlägg