Jacob Öqvist på Comedy Corner

Var återigen på Comedy Corner igår och den här gången var det Jacob Öqvist som var headliner. Tyvärr krockade kvällen med nån sorts fånig lek med bollar, så det var nästan öde i lokalen. Vilket var väldigt synd, då Jacob var en av de bästa jag sett hittills på Comedy Corner, vilken rutin! Snabbt, rappt och klockrent, precis som det ska vara. Tror jag skrattade nästan konstant. Vilken skillnad till bottennappet Peter Wahlbeck i lördags, Jacob var mer värd den fullsatta lokal som Peter fick framträda inför.

Kvällens tre lite mer okända artister var också rätt bra, lite bättre än medel i alla fall. Kvällen började med Ola Söderholm, norrlänningen från Stockholm, som jag sett en gång tidigare på Comedy Corner. Lyckligtvis hade han en del nytt material också, så jag slapp se samma nummer en gång till. Det var visserligen fortfarande roligt, men för att se ett helt nummer igen så bör det vara någon mer rutinerad person. Därefter var det en tjej som stod på scen för tredje eller fjärde gången, och även om det var väldigt kort och lite udda så tyckte jag hon var bra. Till sist var det Maggan som hade haft nån show på Mosebacke eller nånting, och hon var rätt kul också men hade lite långa berättelser ibland. Hennes nummer skulle nog må bra av att vara lika tight som hennes korta klänning som hon var alldeles för gammal för.

Totalt sett en av de bättre kvällarna på Comedy Corner. Det kanske gjorde sitt till att det var en ny konferencier också. Det är visserligen inget fel på Johan Ståhl som håller i Comedy Corner, men det är alltid trevligt med lite variation.

Andra bloggar om: , , ,


Om detta inlägg