Comedy Corner

Igår kväll var jag på Comedy Corner på Harry’s här i Uppsala för andra gången och fick mig några goda skratt. Comedy Corner går varje onsdag och det är några okända stå-uppare och en lite mer känd varje gång. Förra veckan var det Måns Möller, känd från ett flertal TV-program, och igår var det Johnny Lonn som är komiker och magiker som var huvudnumren. Inträdet på 80 kr kanske inte är det allra billigaste, men man får en hel del skratt för pengarna så det kan det vara värt.

Det är också kul att ”se humor födas” som de beskriver det själva, även om de okända komikerna kan vara en aning ojämna då de fortfarande kanske inte har så mycket scenvana och provar sig fram för att se vad som får bra gensvar från publiken. Men det är också en hel del guldkorn, man får se ny och fräsch humor och inte bara samma gamla ärrade ansikten från TV som raljerar sina urvattnade koncept om och om igen.

Jag kommer helt klart försöka gå så ofta jag kan, och ångrar verkligen att jag inte kommit iväg på det tidigare i höst, men jag får väl se till att gå desto oftare nu istället.

Andra bloggar om: , , , , ,


Om detta inlägg